FOTO UBOD: Oni su reprezentaciju Srbije sa tribina ‘nosili’ do trijumfa (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Sep.2017, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO UBOD: Oni su reprezentaciju Srbije sa tribina ‘nosili’ do trijumfa (FOTO)

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Letoniju na početku Evropskog prvenstva za košarkaše 92:82, a na tribinama „Ulker arene“ našao se i veliki broj navijača Srbije.
Iako u oslabljenom sastavu neigranjem Teodosića, Bjelice, Jokića, Raduljice, Nedovića i Kalinića, naša selekcija ima veliku podršku, o čemu možda najbolje govori broj navijača na tribinama hale u kojoj igra Fenerbahče.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> European basletball championship, Evropsko prvenstvo u kosraci Eurobasket Srbija – Letonija, Serbia – Latvia 01.9.2017. Istanbul, Turska, 1. Septembar 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Ostale fotografije možete pogledati ovde:
The post FOTO UBOD: Oni su reprezentaciju Srbije sa tribina ‘nosili’ do trijumfa (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Naslovna strana za subotu, 2. septembar 2017. godinu

Izvor: Beta, 02.Sep.2017, 10:26

Dnevni listovi na naslovnim stranama za subotu, 2. septembar, najviše pišu o smeni 28 direktora osnovnih škola zbog propusta na maloj maturi, o novom modelu dijaloga Beograda i Prištine u koji bi mogle da se uključe Nemačka i SAD, kao i o drugim društvenim temama.ALO  -  "Usporite: Kažnjanje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.