Evropski šampion iz male Straže stigao u svoje selo: Zaplakao sam, verovao sam u sebe

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropski šampion iz male Straže stigao u svoje selo: Zaplakao sam, verovao sam u sebe

Paraatletičar Ivan Cvetković iz Straže kraj Gnjilana, koji je na Evropskom prvenstvu u Berlinu osvojio bronzanu medalju u trci na 400 metara, vratio se danas u svoje rodno selo. Dočekan je ovacijama i muzikom. Prilog je zabeležila lokalna RTV "Puls".

- Ovo je stvarno fenomenalno. Iznenađen sam stvarno. Kad sam stigao, zaplakao sam, nisam mogao da izdržim, preplavile su me emocije, tako da veliko hvala svima koji su došli da me podrže, naravno bodrili su me, celo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ovo takmičenje, uvek su bili tu za mene - rekao je Cvetković za RTV "Puls".

Po njegovim rečima trka je bila neizvesna, ali je verovao u sebe i u svoj uspeh iako je to bilo prvo veliko takmičenje za njega, i prva medalja.

Osim porodice, prijatelja i mnogobrojnih meštana ovog i okolnih sela, Ivana su dočekali i predstavnici opštine Novo Brdo.

I gradonačelnik Svetislav Nikolić priznaje da je emotivno reagovao na Cvetkovićev uspeh s obzirom na trud pojedinačni Ivana Cvetkovića ali i njegove porodice.

- Mislim da delim emocije svih građana Novog Brda - rekao je gradonačelnik.

Ivan Cvetković se priprema za svetsko prvenstvo u paraatletici koje se održava sledeće godine u Dubaiju.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.