EP u odbojci: Orlovi ubedljivom pobedom protiv Finske do četvrtfinala

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2017, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP u odbojci: "Orlovi" ubedljivom pobedom protiv Finske do četvrtfinala

Odbojkaška reprezentacija Srbije upisala je i treću pobedu u grupnoj fazi na Evropskom prvenstvu u Poljskoj pošto je u 3. kolu savladala Finsku sa 3:0, po setovima 25:20, 25:18, 34:32, posle tačno 90 minuta.

"Orlovi" su zauzeli prvo mesto u grupi A što im je donelo direktan plasman u četvrtfinale u kom će u četvrtak, 31. avgusta, igrati protiv boljeg iz dvoboja drugoplasirane ekipe iz grupe C i trećeplasirane iz naše grupe.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

‘ORLOVI’ VISOKO LETE: Srbija preko Finske direktno u četvrtfinale EP!

Izvor: HotSport.rs, 28.Avg.2017

Sjajno igra reprezentacija Srbije na EP u Poljskoj, a to je potvrdila još jednom pobedom, ovog puta nad Finskom rezultatom 3:0 (25:20, 25:18, 34:32).. . Bravo, Srbi! ‘Plava četa’ na čelu sa selektorom Nikolom Grbićem sigurnim koracima ide ka finišu šampionata Evrope i borbi za odličje, a novi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.