EP (U21) - Panceri nemoćni u Udinama, furiozna Španija je novi vladar Evrope! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2019, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP (U21) - "Panceri" nemoćni u Udinama, furiozna Španija je novi vladar Evrope! (video)

"Furija" peti put na krovu Starog kontinenta.

Mlada reprezentacija Španije postala je novi prvak Evrope pošto je u Udinama savladala selekciju Nemačke sa 2:1 u finalu Evropskog prvenstva za mlade u Italiji.

Povela je "furija" već u sedmom minutu nakon sjajnog udarca sa distance Fabijana Ruiza što je razmrdalo "pancere" koji su pretil, ali bez rezultata.

Nastavili su Nemci sa napadima i u drugom poluvremenu, ali kazna za promašaje je vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << brzo usledila.

Španci su izveli kontranapad koji je u 69. minutu golom krunisao fudbaler Dinama iz Zagreba Dani Olmo koji se ispravio nakon odbitka i poslao loptu iza leđa Nubela.

Krenuli su Nemci na sve ili ništa, u međuvremenu je Soler mogao da potopi sve nade rivala pošto je pogodio prečku što su "panceri" umeli da kazne u 89. minutu kada je Nadim Amiri pružio nadu svojoj ekipi da može da izbegne poraz.

Ipak, to se nije desilo, pa je Španija postala novi prvak Evrope.

Odličan posao odradio je srpski arbitar Srđan Jovanović sa svojim pomoćnicima Urošem Stojkovićem i Milanom Mihajlovićem.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ŠPANCI NEMCIMA SERVIRALI HLADNU OSVETU: Crvena furija je šampion Evrope! Srbi sjajno odradili posao u finalu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 30.Jun.2019

Mlada reprezentacija Španije pobedila je Nemačku 2:1 (1:0) u finalu Evropskog prvenstva u Udinama.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.