EP U ODBOJCI: Poznati FINALISTI, Srbija u BORBI za medalju igra protiv VELIKOG dužnika! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP U ODBOJCI: Poznati FINALISTI, Srbija u BORBI za medalju igra protiv VELIKOG dužnika! (FOTO)

Četa Nikole Grbića ne pamti narednog protivnika po dobrom.

U finalu Evropskog prvenstva u odbojci, koje se održava u Poljskoj, igraće reprezentacije Nemačke i Rusije! To je epilog, posle drugog polufinalnog duela, u kome je favorizovana Zbornaja prema očekivanju pregazila Belgijance maksimalnim rezultatom 3:0 (25:14, 25:17, 25:17).

NAJBOLJI NA PLANETI: Majdov OSVOJIO zlato! Najveći USPEH >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ISTORIJI srpskog Džudoa! (FOTO)

POLUFINALE EP U POLJSKOJ: Orlovi ispustili finale, posle velike drame poraženi od Nemaca (FOTO)

VELIKO PRIZNANJE: Ode Maja Ognjenović u funkcionerke! (FOTO)

Nijednog trenutka pobeda Rusa nije dolazila u pitanje, pa će odbojkašima Srbije u borbu za bronzanu medalju, na megdan izaći stari dužnici Belgijanci. Podsetimo, Crveni Đavoli iznenadili su Orlove u novosadskom Spensu, u junskom meču Svetske lige, pobedivši 3:0, pa je ovo još jedna prilika za revanš Grbićevih izabranika.

Meč za 3. mesto igra se u nedelju (17,30), dok je veliko finale Rusija - Nemačka na programu tri sata kasnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sa "Đavolima" za bronzu

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2017

Odbojkaška reprezenatcija Srbije je dobila rivala u borbi za treće mesto na Evropskom prventvu koje se održava u Poljskoj...Pošto je danas propuštena velika prilika da se izbori plasman u finale, budući da smo imali vođstvo od 2:0 u setovima i dve meč lopte u četvrtom setu protiv Nemačke, ali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.