EP - Sjajni Jovančević, medalja i nacionalni rekord! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2019, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP - Sjajni Jovančević, medalja i nacionalni rekord! (foto)

Srpski atletičar Strahinja Jovančević obradovao nas je bronzanom medaljom sa Evropskog dvoranskog prvenstva u Glazgovu. Pao i nacionalni rekord.

Sjajne vesti stigle su nam danas iz Glazgova gde se održava Evropsko dvoransko prvenstvo u atletici.

Svi se nadamo medalji u disciplini skok u dalj zbog sjajne Ivane Španović, ali nas je Strahinja Jovančević obradovao odličjem u konkurenciji muškaraca.

Skokom od 7,73 metra Jovančević se plasirao u finale, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a u petoj seriji finala skočio je 8,03 metra i novim nacionalnim rekordom stigao do trećeg mesta i bronzane medalje!

Najbolji skok u Glazgovu imao je Grk Miltiadis Tentoglu (8,38), a srebro je otišlo u ruke Šveđanina Tobijasa Nelsona.

Kasnije danas za medalju će se boriti Ivana Španović (skok u dalj) i Amela Terzić (trka na 1.500m).

STRAHINJA JOVANČEVIĆ OSVOJIO JE EVROPSKU BRONZU U SKOKU UDALJ SA NOVIM DRŽAVNIM REKORDOM - 8.03m! BRAVO STRAHINJA 🔥🔥🔥🇷🇸🇷🇸🇷🇸 pic.twitter.com/6rfDhT9Cfj

— Atletski Savez Srb (@srbatl) 03. март 2019.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.