EP NEMAČKA: Orlići preslišali Švedsku i sa maksimalnim učinkom otišli u osminu finala

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2018, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP NEMAČKA: Orlići preslišali Švedsku i sa maksimalnim učinkom otišli u osminu finala

Srbija u narednoj rundi igra protiv Rumunije.

Mlada reprezentacija Srbije ostvarila je i treću pobedu i tako sa maksimalnim učinkom otišla u osminu finala na Evropskom prvenstvu u nemačkom Hemnicu. Izabranici selektora Vlade Jovanovića su bili ubedljivi protiv Švedske sa 88:67 (22:26, 21:16, 27:10, 18:15), a protivnik u osmini finala biće im Rumunija.

KRATKA ISTORIJA NAVIJANJA: Kako su Srbi postali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fudbalski fanatici

PROMENE U TABORU PARTIZANOVOG RIVALA U EVROKUPU: Asvel raskinuo ugovor sa plejmejkerom (FOTO)

Srbija nije bila na svom nivou tokom prvog poluvremena i imala je minimalno vođstvo na velikom odmoru. Međutim, u nastavku Orlići su mnogo bolje zaigrali i brzo apravili prednost koju su uspešno povećavali  na kraju došli do ubedljivog trijumfa.

ZVEZDA SVE JAČA: Stigao centar iz Amerike (FOTO)

Musić i Simanić predvodili su Srbiju sa po 16 poena, dok je Aranitović postigao 15. U redovima Švedske su samo dva igrača bila dovcifrena, Klarens je postigao 27, a Diba 16 poena.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.