EP - Drama, pa rutina Srbije za četvrtfinale!

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP - Drama, pa rutina Srbije za četvrtfinale!

Česi pokazali kvalitet, ali nisu izdržali.

Odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva pošto je danas u Antverpenu savladala Češku sa 3:0 u setovima (31:29, 25:21, 25:18)

Bolje su Česi ušli u meč, ali su izabranici Slobodana Kovača dosta brzo postavili stvari na svoje mesto i vodili sve do završnice seta.

Usledila je velika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << drama, Češka je imala čak pet lopti, međutim "orlovi" su ipak uspeli da preokrenu rezultat i blokom Podraščanina osvoje prvi set sa 31:29.

Dosta lakši posao favorit je imao u drugom setu u kojem je Češka takođe vodila na startu.

Presudila je sjajna serija Lisinca koji je sa tri asa izjednačio rezultat, da bi Srbi na kraju uspeli da pobede u drugom setu sa 25:21.

Sve je bilo jasno od početka trećeg seta, Srbija je odmah povela i nije ispuštala prednost do kraja susreta, na kraju je bilo ubedljivih 25:18.

U četvrtfinalu Evropskog prvenstva, izabranici Slobodana Kovača će se sastati sa pobednikom meča Belgija - Ukrajina.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EP U ODBOJCI Srbija se mučila, pa lako prešla preko Češke

Izvor: 011vodič.com, 21.Sep.2019

Odbojkaši Srbije su u četvrtfinalu Šampionata Evrope. U duelu sa Češkom mučenja je bilo samo u prvom setu, a kasnije je sve išlo lako – 3:0 (31:29, 25:21, 25:18).. Naša kladionica nudi kvotu 1.55 za pobedu odbojkaša Slovenije u meču protiv Bugarske.. Važnost utakmice, jer bio je to prvi...

Nastavak na 011vodič.com...

"ORLOVI" BEZ GREŠKE: Srbija preko Češke do četvrtfinala Evropskog prvenstva

Izvor: Večernje novosti, 21.Sep.2019

Odbojkaši Srbije savladali su selekciju Češke sa 3:0 u setovima (31:29, 25:21, 25:18), u meču osmine finala Evropskog prvenstva KORAK do Pariza. Odbojkaši su se plasirali u četvrtfinale 31. EP u Sloveniji, Holandiji, Belgiji i Francuskoj, pošto su u četvrtfinalu matirali...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.