EKA ODLUČILA: Evropsko prvenstvo će se održati u Poljskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 22:01

EKA ODLUČILA: Evropsko prvenstvo će se održati u Poljskoj

Prvobitni domaćin trebalo je da bude Nemačka.

Evropska kajakaška unija (EKA) odlučila je danas da se kontinentalno prvenstvo održi u Poznanju, u Poljskoj, od 3. do 6. juna, posle odustajanja Duisburga i Kajakaškog saveza Nemačke od organizacije.

U saopštenju EKA navodi se da je posle otkazivanja organizacije prvenstva Evrope od strane nemačkog saveza zbog odluke grada Duisburga da zabrani održavanje tako velikog dokgađaja, nekoliko kandidata ponudilo da preuzme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << domaćinstvo najvažnijeg kontinentalnog takmičenja.

Upravni odbor EKA odlučio je da je ponuda poljskog saveza za organizaciju Evropskog prvenstva u kajaku i kanuu sprint i parakanuu za seniore najbolja, uz nadu da pandemija korona virusa neće napraviti dodatne probleme organizatorima.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka MMA fajterka Pejdž Vanzant
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.