Dvoje Nišlija u finalu Evropskog prvenstva u kik-boksu, treći se danas bori u polufinalu

Izvor: JužneVesti.com, 29.Avg.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje Nišlija u finalu Evropskog prvenstva u kik-boksu, treći se danas bori u polufinalu

Mladi niški kik-bokseri na Evropskom prvenstvu za mlade zabeležili su sve same pobede. Natalija Savić i Ognjen Mitrović plasirali su se u finale, dok će Vladimir Pavlović danas imati polufinalni meč.

Kik-bokserka Niša u prvom meču savladala je Ruskinju Irinu Deminu sa 3:0, a uspeh ponovila u polufinalu, kada je pobedila Natalija Savić pobedila Ruskinju Irinu Deminu sa 3:0 Natalija Savić polufinale protiv Turkinje Bilge-Su Gurel.

Njen nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << klupski drug, sada član Vukova Ognjen Mitrović na putu do finala u kategoriji do 54 kg bio bolji od Rusa Sergeja Longinovskog.

Kako se finalne borbe Savićeve i Mitrovića ne nalaze u na spisku onih koji će se boriti danas, verovatno da će se za titule boriti sutra.

Danas će se pak za finale Vladimir Pavlović boriti protiv Dimitrom Petrovim iz Bugarske. Na putu do finala savladao je Poljaka Denisa Dabkovskog i Rusa Usubyana Gasana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.