Dve rukometašice Naise na širem spisku selektora Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 24.Okt.2020, 08:55

Dve rukometašice Naise na širem spisku selektora Srbije

Selektor ženske rukometne reprezentacije i trener niške Naise Ljubomir Obradović objavio je širi spisak sa 35 imena na kom su i golman Naise Milena Petković i pivot Sanja Stamenković. Od ovih 35 igračica, njih 16 će učestvovati na Evropskom prvenstvu koje će od 3. do 20. decembra biti u Norveškoj i Danskoj.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Obradović objavio širi spisak rukometašica za EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2020

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović objavio je širi spisak od 35 igračica na koje računa za Evropskom prvenstvu, koje će se od 3. do 20. decembra održati u Norveškoj i Danskoj...Na spisku se Jelena Đurašinović, Sanja Radosavljević, Ktarina Krpež - Šleza, Jovana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.