Dolberg: Ovo je ludnica!

Izvor: B92, 26.Jun.2021, 21:42

Dolberg: Ovo je ludnica!

Prvu utakmicu osmine finala Evropskog prvenstva obeležio je Kasper Dolberg, dvostruki strelac u pobedi Danske nad Velsom – 4:0 (1:0).

Postigao je prva dva pogotka na meču i trasirao put Dancima u četvrtfinale gde će igrati protiv Holandije ili Češke 3. jula u Bakuu.

Dolberg je stasao u Ajaksu gde se oformio kao igrač, a potom je prešao u Nicu gde se nije naigrao dobrog fudbala.

"Ovo je potpuna ludnica! Zapravo ne znam kako se trenutno osećam. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sve ovo je ludo. Nerealno... Ovde gde je sve počelo za mene, igrao sam sjajno", teško je pronalazio reči Kasper Dolberg.

O njemu je govorio i selektor Danske Kasper Hjulmand.

"Moralo je ovako da se završi, sa njegovim golovima na njegovom bivšem domaćem terenu. Imao sam dobar osećam u vezi njega i on je bio fantastičan", rekao je Hjumland i dodao:

"Teško je poverovati da je ovo naša stvarnost. Divim se momcima i činjenici da su se ovoliko borili. Nije bitno ko igra, oni su pravi ratnici", poručio je Hjulmand.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.