De Brujne: Engleska će osvojiti Evropsko prvenstvo

Izvor: B92, 05.Apr.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Brujne: Engleska će osvojiti Evropsko prvenstvo

Kevin De Brujne, fudbaler Mančester sitija, govorio je o budućnosti reprezentacije Engleske.

De Brujne veruje da će Engleska, četvrtoplasirana reprezentacija Mundijala u Rusiji, u skorijoj budućnosti osvojiti neko Evropsko prvenstvo.

"Rekao sam Englezima (u ekipi) pre nedelju dana da bi oni trebalo da osvoje Evropsko prvenstvo. Mislim da su, uz Francusku, favoriti. Imao sam prilike da gledam već ostvarene fudbalere, kao i potencijalne reprezentativce. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Budućnost je definitivno svetla", otkrio je De Brujne.

Belgijski vezista ipak nije znao kada će trofej Evra biti u vitrinama Engleza.

"Kada će osvojiti? Ne znam, zato što samo jedan tim može da ga osvoji, ali imaće šansu da to urade u narednih deset godina, sigurno".

De Brujne je pričao i o jednom od najvećih potencijala engleskog fudbala, svom saigraču Filu Fodenu.

"Dajte mu vremena. Ne znači to što odigrate par utakmica, startujete par utakmica, da odmah morate da igrate za reprezentaciju. Ako on upadne, znači da će neko drugi ispasti. Sautgejt zna šta mora da uradi i ako Fil bude napredovao ima šansu da ode na EP sledeće godine. Odigraće on dovoljno utakmica za Englesku", ne brine se "KdB".
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.