Dalić o Eriksenu: Sezona je mnogo stresna za igrače

Izvor: B92, 15.Jun.2021, 10:12

Dalić o Eriksenu: Sezona je mnogo stresna za igrače

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić osvrnuo se na događaj koji je nažalost obeležio dosadašnje Evropsko prvenstvo, a u pitanju je pad Kristijana Eriksena.

Kako kaže, to ih je šokiralo pogotovo kada se uzme u obzir činjenica da je on Brozovićev i Perišićev saigrač na klupskom nivou.

"Veoma su bliski prijatelji, zaista ih je potreslo", izjavio je Dalić.

Kako kaže sezona je bila naporna, sa puno utakmica, a sada su tu i putovanja na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evropskom prvenstvu.

"Teško nam je. Igrali smo utakmicu, a onda se vratili isti dan. Ponovo putujemo za dva dana. To je mnogo stresa za igrače dok drugi nacionalni timovi sede kod kuće i čekaju da njihovi protivnicu dođu i igraju pred domaćim navijačima. To nije dobro, ali ne odnosi se to samo na nas već na sve", zaključio je Dalić.

Hrvatska naredni meč igra protiv Češke. dok će Englezi prolaz u narednu rundu tražiti preko Škotske.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.