Čekamo senzaciju, ovo je mogući put Srbije do Evropskog prvenstva!

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2019, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čekamo senzaciju, ovo je mogući put Srbije do Evropskog prvenstva!

Evo šta je potrebno da se dogodi u poslednja dva kola.

Nakon večerašnjih mečeva reprezentacija Ukrajine se plasirala na Evropsko prvenstvo 2020. godine, ali će aktuelni prvak Evrope morati da sačeka još malo.

Portugalci su večeras izgubili u Ukrajini čime su svoje šanse da se nađu na EP smanjili, ali su one i dalje velike.

Samim tim su šanse Srbije nešto povećane i moraće da odigraju naši reprezentativci perfektno u poslednje dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmice kako bi imali čemu da se nadaju.

Dakle, protiv Luksemburga i Ukrajine na svom terenu ne sme da bude greške ukoliko želimo EURO kroz kvalifikacije, ali je pored toga potrebno i da Portugalci debelo kiksnu.

U novembru Portugal igra protiv Litvanije kod kuće, a tri dana kasnije protiv Luksemburga u gostima i ukoliko osvoji četiri boda ili manje, Srbija će proći pod uslovom da pobedi Ukrajinu i Luksemburg.

Nije nemoguće, sportski je nadati se, ali nakon ne tako ubedljive partije u Litvaniji više treba da se pozabavimo sobom nego Portugalcima...

          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

     
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.