Biće to svadba godine: Ramos se ženi osam godina starijom devojkom

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jan.2019, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće to svadba godine: Ramos se ženi osam godina starijom devojkom

Španski fudbaler rešio je da ozvaniči višegodišnju vezu sa Pilar Rubio.

Serhio Ramos je prošlog leta zaprosio šarmantnu osam godina stariju lepoticu, a svadba je zakazana za jun ove godine.

Po mnogim ocenama ovo će biti svadba godine, a luksuza sigurno neće nedostajati. Njih dvoje imaju trojicu sinova (Serhia, Marka i Alehandra), a upoznali su se nakon Evropskog prvenstva 2012. godine.

Novinarka i glumica važi za jednu od najlepših ženi sveta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a par je odlučio da najpre uruči pozivnice, na treningu Valdebebasu svim fudbalerima Real Madrida, čiji je Ramos kapiten. Drugi krug poziva uslediće tokom marta, kada se bude okupila španska reprezentacija.

Venčanje je zakazano po završetku sezone, kako bi svi prijatelji Španca bili prisutni, a zanimljivo da će posebnu ulogu na ceremoniji imati sinovi koji će doneti burme roditeljima pred oltarom.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.