Odličan početak Srbije: Odbojkašice ubedljive protiv Češke u prvom kolu Evropskog prvenstva

Izvor: BKTV News, 22.Sep.2017, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odličan početak Srbije: Odbojkašice ubedljive protiv Češke u prvom kolu Evropskog prvenstva

Odbojkašice Srbije su trijumfalno započele Evropsko prvenstvo u Azerbejdžanu i Gruziji, pošto su u prvom kolu grupe D pobedile Češku sa 3:0.

Po setovima je bilo 25:22, 25:15, 25:23 za naše gracije.

Najefikasnija u trijumfu je bila Tijana Bošković sa 22 poena, a pratila ju je Stefana Veljković sa 13. Odlična je u ključnim momentima bila i Brankica Mihajlović, koja je meč završila sa >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sedam poena.

Olimpijske vicešampionke sasvim zasluženo došle su do uvodne pobede na šampionatu Starog kontinenta, nakon što u prva dva seta nije bilo nikakvih nedoumica ko će se radovati, jer su na vreme "slomile" protivnice.

U trećem delu igre bilo je problema jer su Čehinje imale veliku prednost (16:11), kada je krenula neverovatna serija naših odbojkašica i veliki preokret za maksimalan trijumf.

Pored Češke, u grupi sa Srbijom su i Holandija sa kojom u subotu (18 sati) naša reprezentacija igra sledeći meč, kao i Belgija, koja će biti rival Srpkinjama u nedelju od 15 časova.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.