A SAD – SELIDBA U NIŽI RANG! Naša mlada košarkaška reprezentacija Srbije PRETPOSLEDNJA na U20 prvenstvu Evrope

Izvor: 011vodič.com, 21.Jul.2019, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A SAD – SELIDBA U NIŽI RANG! Naša mlada košarkaška reprezentacija Srbije PRETPOSLEDNJA na U20 prvenstvu Evrope

Foto: FIBA / Promo Mlada košarkaška reprezentacija Srbije, igrači rođeni 1999. godine i kasnije, poslednjeg dana Evropskog prvenstva u Tel Avivu pobedila je selekciju Letonije sa 71:50 u meču za 15. mesto na šampionata.  Slaba je to uteha izabranicima selektora Olivera Popovića, koji su dan ranije porazom od Italije ispali iz “A” divizije. Foto: KSS / Promo Oliver Popović Naš mladi tim je posle neubedljivog prvog poluvremena zaigrao mnogo bolje i agresivnije u nastavku susreta >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i lako došao do sigurnog trijumfa: Srbija U20 – Letonija U20 71:50 (22:17, 13:13, 22:4, 14:16). Kao i većinu mečeva u Tel Avivu reprezentativci Srbije su i prvo poluvreme protiv Letonaca odigrali su sa dosta oscilacija. Posle solidne igre u prvoj četvrtini i sigrunog vođstva, u drugoj deonici su za osam minuta postigli samo četiri poena, što je rival iskoristio da dođe do izjednačenja – 26:26. Ipak, u finišu prvog poluvremena naš mladi tim je uspeo da povrati prednost – 35:30. KAKAV ŠAMAR ZEMLJI KOŠARKE! Trofejna mlada reprezentacija ispala u DRUGU LIGU EVROPE! POSLE ISPADANJA U B DIVIZIJU Popović za Blicsport: Krivica je ISKLJUČIVO moja TEGIJEVO ZAKUCAVANJE Brine li koga ovo? Srbija je sve dileme oko pobednika rešila u trećoj četvrtini. Raspoloženi Vuk Đorđević i Stefan Momirov inicirali su seriju 22:4, posle koje je naš tim došao do nedostižnog vođstva – 57:34. Do kraja utakmice vodila se ravnopravna bez ikakovog uticaja na konačni rezultat. Kada je o “orlićima” reč, ovoga puta su se svi osim Marka Pecarskog upisali u listu strelaca, i to: Mišković 5, Uskoković 4, Marjanović 11, Vulikić 5, Tadić, Simović 8, Jovičić 2, Stajčić 1, Đorđević 19, Matić 4, Momirov 12 poena. (KSS) More
The post A SAD – SELIDBA U NIŽI RANG! Naša mlada košarkaška reprezentacija Srbije PRETPOSLEDNJA na U20 prvenstvu Evrope appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.