10 dana do početka Evropskog košarkaškog prvenstva za žene

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Jun.2019, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 dana do početka Evropskog košarkaškog prvenstva za žene

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović,gradski većnik Branislav Kačar i direktor TON-a Uroš Parlić dočekali su danas ispred Gradske kuće učesnice „Košarkaškog marša” kojim se odbrojava 10 dana do početka Evropskog prvenstva za košarkašice u Srbiji.

Gradonačelnik je istakao da je Niš spreman za turnir i da će na najbolji mogući način ugostiti ekipe iz Mađarske, Turske,Italije i Slovenije koje će svoje mečeve igrati u hali Čair.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << niškoj dvorani zamenjen je parket i u toku su poslednje kozmetičke pripreme za doček ekipa ,ali i njihovih navijača.

Gradonačelniku je tokom ceremonije odbrojavanja uručena i oficijelna lopta šampionata.

Devojčice – učesnice „Košarkaškog marša” praćene bubnjevima skrenule su simbolično pažnju javnosti da za 10 dana počinje Evropsko prvenstvo u Srbiji i Nišu.

Utakmice se u grupnoj fazi igraju u Nišu, Zrenjaninu i letonskoj Rigi, dok se završnica prvenstva igra u Beogradskoj areni.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.