Izvor: Blic, 26.Jun.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za projekte povećanja konkurentnosti preduzeća 600.000 EVRA

Razvojni program EU PRO objavio je javni poziv za organizacije za podršku poslovanju, vredan ukupno 600.000 evra. Cilj poziva je podrška projektima koji treba da doprinesu konkurentnosti i održivosti poslovanja malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u regionu Šumadije i zapadne Srbije, kao i južne i istočne Srbije.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

EU daje 600.000 evra pomoći malim i srednjim preduzećima u Srbiji

Izvor: B92, 26.Jun.2019

Razvojni program EU PRO objavio je javni poziv za organizacije za podršku poslovanju, vredan ukupno 600.000 evra...Cilj poziva je podrška projektima koji treba da doprinesu konkurentnosti i održivosti poslovanja malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u regionu Šumadije i zapadne Srbije, kao i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.