Za čišćenje Južne Morave čekaju se pare iz EU

Izvor: JužneVesti.com, 24.Sep.2017, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za čišćenje Južne Morave čekaju se pare iz EU

Katastrofalno ekološko stanje Južne Morave, na koje su ukazivali i izviđači iz Vranja, trebalo bi da se popravi kada Srbija bude počela da koristi pare iz fondova EU. Kako je kazao ministar zaštite životne sredine Goran Trivan, samo u vode bi trebalo da bude uloženo ukupno 9 milijardi evra u narednih 15 do 20 godina.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Za čišćenje Južne Morave čekaju se EU fondovi

Izvor: BujanovackiGlas.info, 24.Sep.2017

Najveći problem je bio na relaciji Ćukovac-Vranjska Banja, tu je nekih trinaestak deponija, a ostale su u donjem toku kod BujanovcaBUJANOVAC, 24. septembar 2017. (izvor Južne vesti) – Katastrofalno ekološko stanje Južne Morave, na koje su ukazivali i izviđači iz Vranja, trebalo bi da se popravi...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.