ŽESTOK RASCEP U EU! FRANCUSKA I ITALIJA U SUKOBU: Pariz povlači ambasadora iz Rima posle poteza italijanskog zamenika premijera (FOTO)

Izvor: Kurir, 07.Feb.2019, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOK RASCEP U EU! FRANCUSKA I ITALIJA U SUKOBU: Pariz povlači ambasadora iz Rima posle poteza italijanskog zamenika premijera (FOTO)

Francuska je saopštila da su doneli odluku da povuče svog ambasadora iz Rima pošto se potpredsednik italijanske vlade sastao sa predstavnicima Žutih prsluka.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Pariz

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pariz KIPTI OD BESA zbog Italijana! Ambasador u Rimu MOMENTALNO POZVAN na konsultacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2019

Francuska je pozvala svog ambasadora u Italiji na konsultacije nakon što se italijanski potpredsednik Vlade Luiđi di Majo sastao sa Kristofom Šalonsonom koji je jedan od lidera "Žutih prsluka"...- Francuska i Italija imaju istu istoriju i dele istu sudbinu. One su zajedno gradile jedinstvenu Evropu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.