Izvor: Blic, 21.Avg.2022, 08:17

ZAJEDNO, ODVOJENO, PRVA RUNDA, DRUGA RUNDA Dijalog na pauzi, 1. septembar sve bliže,a STRAH OD ESKALACIJE ne prestaje

Dijalog Beograda i Prištine u Briselu, koji su pod pokroviteljstvom EU vodili predsednik Srbije Aleksandr Vučić i prištinski premijer Aljbin Kurti, nije doveo do približavanja stavova dve strane, odakle opravdana bojazan da bi 1. septembra mogao da se ponovi 1. avgust, koji su obeležile tenzije, inicidenti i sukobi na severu Kosova i Metohije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šeholi: Dogovor Beograda i Prištine pre 1. septembra, Kosovo će morati da vrati zemlju Visokim Dečanima i formira ZSO

Izvor: Danas, 21.Avg.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i kosovski premijer Aljbin Kurti gotovo da se nisu izjašnjavali o toku dijaloga u Briselu, od koga se očekuje da reši, ili bar smiri tenzije, uzrokovane odlukama Prištine oko ličnih karata i registarskih tablica. Da su razgovori propali, očekivalo bi se da se...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.