Web stranica koja odgovara na pitanje da li je Britanija još uvek u EU

Izvor: NovaEnergija.net, 04.Apr.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Web stranica koja odgovara na pitanje da li je Britanija još uvek u EU

Zbunjuje vas Bregzit? Niste više sigurni da li je Velika Britanija još uvek članica EU ili ne? Niste jedni.
I Britanci su zbunjeni i nije im baš jasno šta se događa. Zato su u “Financial Timesu” odlučili da pomognu svojim sugrađanima i napravil web stranicu “Has the UK left the EU yet?” odnosno “Da li je Velika Britanija već napustila EU?”.
Stranica prati šta se događa u britanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << parlamentu i velikim slovima, da ne bi bilo zabune, ispisuje trenutno stanje u odnosnima Velike Britanije i EU.
Osim toga, na stranici možete pronaći i najvažnije datume u “razvodu” između Britanije i EU i pročitati šta se sve događalo od referenduma o izlasku do danas.
S obzirom na to koliko se ceo proces zapetljao, ovakva stranica i nije loše rešenje. Ako ništa drugo, zabavno je imati mogućnost provere da li su se nešto dogovorili ili ne, bez slušanja političkih govora i prepiranja.
Izvor: Zimo.dnevnik.hr
Foto: Printscreen

Nastavak na NovaEnergija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.