Vulin: U Prihvatni centar u Preševu uloženo više od tri miliona evra

Izvor: Beta Video, 20.Jun.2017, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: U Prihvatni centar u Preševu uloženo više od tri miliona evra

PREŠEVO - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin je rekao da je u Prihvatni centar u Preševu uloženo više od tri miliona evra, naglasivši da je to novac prikupljen od donacija i da Vlada Republike Srbije nije imala teret budžetskih davanja migrantskoj krizi. „Najveći donator je bila Evropska unija, zatim naši bilateralni donatori, Japan, Norveška, Koreja, Ruska Federacija, kao i SAD i Velika Britanija, velika direktna pomoć stigla je i od Vlade Savezne Republike Nemačke koja je kroz razne projekte mnogo uložila kako u Preševo, tako i u čitavu Srbiju.“ (CH5)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Vulin: EU najveći donator za Centar u Preševu

Izvor: N1 televizija, 20.Jun.2017

Ministаr zа rаd, zаpošljаvаnje, borаčkа i socijаlnа pitаnjа Aleksаndаr Vulin, rekаo je nа obeležаvаnju dve godine rada Prihvаtnog centrа u Preševu dа je u taj centar "uloženo više od tri milionа evrа od donacija i dа Vlаdа Srbije nije imаlа teret budžetskih dаvаnjа...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.