Vučić tvrdi da se Srbija nije usaglasila sa EU o deklaraciji sa samita u Tirani

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Dec.2022, 19:04

Vučić tvrdi da se Srbija nije usaglasila sa EU o deklaraciji sa samita u Tirani

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u utorak, 6. decembra, da se "Srbija nije usaglasila sa Evropskom unijom (EU)" kad je reč o deklaraciji koja je usvojena na samitu "EU-Zapadni Balkan" u Tirani. Sa deklaracijom se, kako je kazao novinarima, ne slaže, ali nema ništa protiv nje, prenosi Beta. Govoreći o samitu u Tirani, kazao je da je učešće bila dobra odluka te da je sa zvaničnicima EU i Zapadnog Balkana imao "najotvoreniji i najpošteniji razgovor do...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incidenti u Zubinom Potoku: Policija potvrdila da nema povređenih

Izvor: Radio 021, 06.Dec.2022

Policija na Kosovu potvrdila je da je u popodnevnim časovima u Zubinom Potoku i Severnoj Mitrovici zabeleženo nekoliko incidenata "i da se sumnja na pucnjavu i eksplozije", preneo je portal Kossev.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.