Vučić pisao Maji  Kocijančič: Da li su Srbi trovali Albance?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2019, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić pisao Maji Kocijančič: Da li su Srbi trovali Albance?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo portparolki visoke predstavnice EU Maji Kocijančič u kome od nje traži da kaže da li su Srbi trovali Albance antraksom i novičokom, i da, ako to nije istina javno kaže ko je izmislio tu priču.

"Poštovana Majo Kocijančič, uveren sam da, posle nekoliko dana budnog praćenja afere 'trovanje' u Prištini, imate zaključak o tome šta se tačno dogodilo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zato vas molim da celokupnoj evropskoj javnosti kažete, jesmo li mi Srbi trovali Albance antraksom, novičokom ili nekim težim otrovom", napisao je Vučić u zvaničnom pismu, objavljenom na Tviter nalogu.

On je dodao da ako to "slučajno nije istina", javno kaže ko su prevaranti koji su tu laž smislili.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ANTRAKS, NOVIČOK ILI NEKI TEŽI OTROV" Vučić pisao Evropskoj uniji zbog afere "trovanja" Albanaca na KiM

Izvor: Blic, 18.Okt.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo Maji Kocijančić, portparolki visoke predstavnice EU za spoljnu politiku i bezbednost Federike Mogerini, u kome insistira na tome da se EU oglasi povodom slučaja "trovanja" članova kosovske izborne komisije (CIK) albanske nacionalnosti.

Nastavak na Blic...

Vučić pisao Maji Kocijančič: Da li su Srbi trovali Albance?

Izvor: RTS, 18.Okt.2019

. Predsednik Aleksandar Vučić uputio je pismo portparolki visoke predstavnice EU Maji Kocijančič u kome od nje traži da kaže da li su Srbi trovali Albance antraksom i novičokom i da, ako to nije istina, javno kaže ko je izmislio tu priču.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.