Vučić i Palmer razgovarali u četiri oka“, pa sa saradnicima

Izvor: RTS, 04.Nov.2019, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Palmer razgovarali u "četiri oka“, pa sa saradnicima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je oko 10.00 sati sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom, najpre u "četiri oka", a sastanak je potom nastavljen u proširenom sastavu.
Metju Palmer je, kako su izvestili prištinski mediji, pre nekoliko dana u Prištini poručio da Srbija nikada neće ući u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << EU ako ne prizna nezavisnost Kosova, kako su izvestili mediji na albanskom jeziku, dok je u citatu njegove izjave bila formulacija – "bez rešenja problema sa Kosovom".

Kako je Tanugu ranije rečeno iz Američke ambasade u Beogradu, Palmer će tokom susreta sa Vučićem razgovarati o značaju povratka dijalogu Beograda i Prištine, kao i drugim pitanjima od regionalne važnosti.
Tim povodom, Vučić je prokomentarisao da se govori samo o tome šta Srbija treba da uradi, ali da se u potpunosti zanemaruje šta je Priština dužna da učini po pitanju dijaloga.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Palmer razgovarali u četiri oka, zatim sa saradnicima

Izvor: RTS, 04.Nov.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom, najpre u četiri oka, a sastanak je potom nastavljen u proširenom sastavu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.