Vučić: Srbija faktor stabilnosti i prosperiteta u regionu

Izvor: Politika, 10.Feb.2014, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbija faktor stabilnosti i prosperiteta u regionu

BEOGRAD – Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić poručio je danas, na sastanku sa predsednikom Grupe socijalista i demokrata u Evropskom parlamentu Hanesom Svobodom, da je Srbija faktor stabilnosti i prosperiteta u regionu.

Vučić je istakao da je Srbija učinila veliki napredak u ispunjavanju uslova za pristupanje Uniji i da će se nakon izbora usvojiti set izuzetno važnih reformskih zakona.

„Naš cilj je da zaključimo proces pregovora do 2018/2019. godine, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << da nakon toga odluku o članstvu donosi EU”, istakao je Vučić.

Svoboda je izrazio zadovoljstvo napretkom koji je Srbija učinila na planu evropskih integracija i pohvalno govorio o rezultatima dijaloga Beograd - Priština, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Svoboda je istakao da će EP pružati podršku Srbiji tokom pregovora sa EU.

Agencije

objavljeno: 10.02.2014

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Srbija faktor stabilnosti

Izvor: RTS, 10.Feb.2014

Srbija faktor stabilnosti i prosperiteta u regionu, poručio vicepremijer Aleksandar Vučić na sastanku sa članom EP Hanesom Svobodom. Evroposlanik istakao da će EP pružati podršku Srbiji tokom pregovora...Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić poručio je na sastanku sa predsednikom Grupe...

Nastavak na RTS...

Vučić:Cilj završetak pregovora do 2019.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2014

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa predsednikom Grupe socijalista i demokrata u Evropskom parlamentu Hanesom Svobodom, sa kojim je razgovarao o evropskim integracijama Srbije i otvaranju pregovora sa Evropskom unijom, saopšteno je iz kabineta Aleksandra Vučića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vučić sa Svobodom: Cilj Srbije kraj pregovora 2019.

Izvor: Večernje novosti, 10.Feb.2014

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu sa predsednikom Grupe socijalista i demokrata u Evropskom parlamentu Hanesom Svobodom i istakao da je cilj Srbije da zaključi pregovore o članstvu u Evropskoj uniji do 2018. ili 2019. godine. Vučić je na sastanku...

Nastavak na Večernje novosti...

Vučić: Kraj pregovora sa EU do 2019.

Izvor: BKTV News, 10.Feb.2014

Potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić preneo je danas u Beogradu predsedniku Grupe socijalista i demokrata u Evropskom parlamentu Hanesu Svobodi da je cilj Srbije da proces pregovora sa EU zaključi do 2018. godine ili 2019. godine, saopštila je Vlada.. ”Naš cilj je da zaključimo proces pregovora...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.