Vlast u Srbiji samo deklarativno za ulazak u Evropsku uniju

Izvor: Danas, 19.Jun.2019, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlast u Srbiji samo deklarativno za ulazak u Evropsku uniju

Iako se Vlada Srbije deklarativno zalaže za ulazak zemlje u Evropsku uniju(EU), ako se značajno ne ubrzaju refome, 2025. godina nije realan datum za pridruživanje, konstatovano je na debati “Stanje nacije - koliko smo zaista za EU", koja je večeras održana u Nišu. Članak Vlast u Srbiji samo deklarativno za ulazak u Evropsku uniju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraljevo: Tribina Lokalnog fronta održana na gradskom trgu

Izvor: Danas, 19.Jun.2019

Večeras je, u Kraljevu, ispred zgrade Skupštine grada, na Trgu Jovana Sarića, održana tribina pod nazivom „Autoritarnost protiv demokratije“. Članak Kraljevo: Tribina Lokalnog fronta održana na gradskom trgu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Vlast deklarativno za EU, sve manje šanse da Srbija postane članica

Izvor: VOA, 20.Jun.2019, 19:29

Vlasti u Srbiji zalažu se samo deklarativno za ulazak zemlje u EU, jer provladini tabloidi šire antievropsko raspoloženje, proces pridruživanja teče sporo, nije otvorena ni polovina pregovaračkih poglavlja, urušavaju se demokratke institucije i sistem podele vlasti. Zbog svega toga, 2025. godina...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.