Veselji: Tražićemo od EU da izvrši pritisak na Srbiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Maj.2019, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselji: Tražićemo od EU da izvrši pritisak na Srbiju

Predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji je rekao da su najave ostavki novoizabranih gradonačelnika opština na severu Kosova, štetna i sramna odluka,  i da će od Evropske unije, kao posrednika u dijalogu između Beograda i Prištine zatražiti da izvrše pritisak na Srbiju da bi se primijenili dogovoreni sporazumi.   Gradonačelnici opština Severna Mitrovica, Zvečan, Zubin Potok i Leposavić su danas posle susreta sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem najavili mogućnost...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Veselji: Najava ostavki gradonačelnika na severu Kosova i Metohije je štetna

Izvor: Blic, 24.Maj.2019

Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji ocenio je danas da je najava ostavki novoizabranih gradonačelnika sa severa Kosova neprimeren i štetan čin koji, kako kaže, podriva kosovsku koegzistenciju i stabilnost.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.