Izvor: RTS, 28.Okt.2020, 22:38

Varhelji čestitao na formiranju nove Vlade Srbije

Komesar za proširenje EU Oliver Varhelji čestitao je večeras na formiranju nove Vlade u Srbiji i pozdravio snažnu opredeljenost srpske Vlade ubrzanju i sprovođenju reformi u zemlji.
"Čestitam! Očekujem saradnju sa premijerkom Srbije, Vladom i Parlamentom na sprovođenju EU reformi i implementaciji Ekonomsko investicionog plana za Zapadni Balkan na dobrobit svih", poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Oliver Varhelji na Tviteru.

I izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, Vladimir Bilčik, čestitao je večeras premijerki Brnabić na formirananju novog kabineta.
"Zadovoljan sam što čujem da Srbija ostaje snažno posvećena svom evropskom putu. Očekujem da zajedno sa partnerima u Srbiji radimo na koracima koji će doneti novu dinamiku pristupnom procesu", poručio je Bilčik na svom Tviter nalogu.

Poslanici Narodne skupštine izabrali su na posebnoj sednici novu Vladu Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Varheji: Pozdravljam posvećenost Vlade Srbije ubrzanju reformi

Izvor: Danas, 28.Okt.2020

Evropski komesar za proširenje Oliver Varheji čestitao je večeras na izboru nove Vlade Srbije i pozdravio najave da će biti posvećena ubrzanju reformi.

Nastavak na Danas...

Krivokapić povodom izbora nove Vlade Srbije: Nadam se intenzivnijoj saradnji

Izvor: RTS, 29.Okt.2020, 01:33

Mandatar za sastav nove Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić čestitao je večeras premijerki Srbije Ani Brnabić ponovni izbor na tu funkciju. . Zdravko Krivokapić je poručio da se nada intenzivnijoj saradnji dve zemlje..."Premijerki Srbije Ani Brnabić najsrdačnije čestitke...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.