Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2022, 09:50

Varhelji: Nadam se da strane sudije u Ustavnom sudu BiH neće više biti potrebne

BANJALUKA - Evropski komesar za susjedsku politiku i pregovore o proširenju Oliver Varhelji, rekao je da ukoliko u BiH bude nastavljen ubrzan proces formiranja vlasti na svim nivoima, Evropski savjet bi već 15. decembra, nakon samita EU - Zapadni Balkan, mogao da odobri BiH status kandidata za ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Bisljimi: Priština sredinom decembra podnosi zahtev za status kandidata u EU

Izvor: Blic, 30.Nov.2022

Zamenik premijera privremenih prištinskih institucija Besnik Bisljimi izjavio je danas da će Priština sredinom decembra podneti zahtev za status kandidata u Evropskoj uniji. Bisljimi je rekao da će to biti urađeno u koordinaciji sa Češkom kao predsedavajućom Savetu EU, prenosi "Koha ditore".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.