Varheji i Joksimović obišli Batut: Srbija od EU dobija 36.000 doza vakcina

Izvor: Danas, 03.Maj.2021, 08:21

Varheji i Joksimović obišli Batut: Srbija od EU dobija 36.000 doza vakcina

Komesar Evropske unije za susedstvo i proširenje Oliver Varhelji i ministarka za evrointegracije Jadranka Joksimović obišli su danas Institut za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut". Ministarka Joksimović je navela da je iz EU Srbiji opredeljeno 36.000 vakcina od 651.000 koliko će dobiti zemlje Zapadnog Balkana.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evropski komesar Varhelyi u poseti Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Maj.2021

Komesar Evropske unije za susedstvo i proširenje Oliver Varhelji (Varhelyi) boravi u ponedeljak, 3. maja, u poseti Beogradu, gde će sa premijerkom Srbije Anom Brnabić posetiti Institut za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut", saopšteno je iz Vlade Srbije. Varheji prvo dolazi u Srbiju, a 4....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.