VUČIĆ NAJAVIO NAJVEĆI PROJEKAT IKADA: Srbija više neće biti ista

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 21:37

VUČIĆ NAJAVIO NAJVEĆI PROJEKAT IKADA: "Srbija više neće biti ista"

Predsednik Srbije Alekasandar Vučić se večeras obratio javnosti Srbije nakon sastnaka sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom

Tokom obraćanja iz Brisela, predsednik Vučić je najavio novine u radovima po Srbiji, ali je i najavio najveći projekat ikada.

- Nećemo biti ista zemlja, ja ne mogu ništa više da kažem od ovoga. Reč je o velikim infrastrukturnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << projektima, najvećim koji možemo da zamislimo. Ako to uspemo, to će biti neverovatan rezultat za našu zemlju. Srbija neće ličiti za 3, 4 godine na onu Srbiju od pre 10 godina, u svakom smislu - priča Vučić.

- Za nekoliko dana počinjemo radove na kovid bolnici u Novom Sadu. Ide i drugi deo obnove KC Vojvodine. Otvaramo jedan deo obilaznice oko Beograda, od Orlovače ka Ostružnici. Prvog maja počinjemo gradnju Fruškogorskog koridora. To su stvari koje me zanimaju - govori Vučić.

- Drugi se tuku oko vakcina, mi imamo sve četiri vakcine. Ljudi, molim vas, hajde da se vakcinišemo. Od utroka ću svaki dan da idem po gradovima u Srbiji i ga molim ljude da se vakcinišu - kaže Vučić i dodaje:

- Na evropskom putu Srbiji dobro ide. Očekujem priznanje za napredak Srbije. Za nas je najvažnije da Srbiji ide dobro - rekao je Vučić pozivajući građane Srbije da se vakcinišu anti-kovid vakcinom.

Predsednik Srbije sastao se večeras Miroslavom Lajčakom tokom posete Briselu.

Sutra će predsednika Srbije primiti predsednica Evropske komisije, Ursula fon der Lajen.

U sedištu EK, Vučić će se sastati i sa evropskim komesarom za proširenje Oliverom Varhejijem. Potpredsednik Evropske komisije i šef diplomatije EU, Žosep Borelj, povodom posete predsednika Vučića, organizovaće radni ručak u Briselu. Posle toga je planirano da se Borelj i Vučić obrate medijima iz Evropske službe za spoljne poslove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.