Potpisana Platforma za praćenje sprovođenja reformi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2017, 03:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisana Platforma za praćenje sprovođenja reformi

U Narodnoj banci Srbije počeo je jutros uvodni sastanak za izradu Programa ekonomskih reformi (ERP) 2018-2020. godine, na kom učestvuju ministar finansija Dušan Vujović, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i šef delegacije Evropske Unije u Srbiji Sem Fabrici.

Ministri Vujović i Đorđević su, pre početka sastanka, potpisali s predstavnicima civilnog društva, okupljenim u Nacionalnom konventu o EU, Platformu za praćenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sprovođenja Programa ekonomskih reformi 2018-2020. i Programa reformi politike zapošljavanja i socijalne politike.

Time se obezbeđuje učešće predstavnika civilnog društva u procesu pripreme ERP-a.

Cilj uvodnog sastanka je predstavljanje novog ciklusa izrade ERP-a, zajedno sa dinamikom i rokovima za izradu, obezbeđivanje učešća svih zainteresovanih strana, i predstavljanje novina u smernicama Evropske komisije za izradu novog ERP-a 2018-2020. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujović i Đorđević na uvodnom sastanku za izradu Programa ekonomskih reformi

Izvor: Blic, 12.Sep.2017

Ministar finansija Dušan Vujović, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i šef delegacije Evropske Unije u Srbiji Sem Fabrici učestvovaće danas na uvodnom sastanku za izradu Programa ekonomskih reformi (ERP) 2018-2020 godine...Cilj sastanka je predstavljanje...

Nastavak na Blic...

Novi ciklus izrade programa ekonomskih reformi u Srbiji

Izvor: RTS, 12.Sep.2017

Ministar finansija Dušan Vujović, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i šef delegacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici učestvovali su na uvodnom sastanku za izradu Programa ekonomskih reformi u Srbiji 2018-2020. godine. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.