Izvor: Nezavisne Novine, 06.Avg.2020, 17:09

UEFA sa Savezima o kvalifikacijama, Ligi nacija, navijačima

Predstavnici Evropske fudbalske unije (UEFA) i generalni sekretari 55 nacionalnih saveza sastali su se danas putem video konferencije i razgovarali o temama u vezi sa nastavkom takmičenja u postojećoj situaciji, najviše o klupskim i reprezentativnim takmičenjima, kao i o takmičenjima mlađih kategorija, saopšteno je iz Fudbalskog saveza Srbije (FSS).
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Srpski klubovi na neutralnom terenu " četiri moguće destinacije

Izvor: B92, 06.Avg.2020

UEFA i generalni sekretari iz 55 nacionalnih saveza sastali su se putem video-konferencije kako bi razgovarali o temama u vezi sa nastavkom UEFA takmičenja...Najviše priče bilo je o klupskim i reprezentativnim takmičenjima, kao i o takmičenjima mlađih kategorija...Sada već ozbiljno se razmatra...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.