U Novom danu o dvostrukom ubistvu u Centru za socijalni rad

Izvor: N1 televizija, 12.Jul.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novom danu o dvostrukom ubistvu u Centru za socijalni rad

U Novom danu govorimo o još jednom ubistvu u Centru za socijalni rad - u Rakovici je muškarac ubio ženu i dete. Štampu u Novom danu lista i aktuelna društveno-politička dešavanja komentariše Marko Dražić, jedan od urednika satiričnog portala Njuz net. U temi jutra razgovaramo o samitu EU i zapadnog Balkana u Trstu.

Muškarac je nožem ubio ženu i petogodišnje dete ispred Centra za socijalni rad Rakovica. Kako se navodi, dete je nakon uboda nožem bilo teško povređeno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ali lekari nisu uspeli da se izbore za njegov život. Nedavno se dogodila slicna nesreća na Novom Beogradu, takođe u Centru za socijalni rad, kada je stradala žena koju je kamenom ubio bivši suprug. Naša gošća je Tanja Ignjatović, programska koordinatorka Autonomnog ženskog centra.

O Samitu zemalja Zapadnog Balkana koji se održava u Trstu, o glavnim porukama koje su poslate, prioritetima i putu regiona ka Evropskoj uniji u temi jutra govore Milena Lazarević, programska direktorka Centra za evropske politike i ambasador Duško Lopandić, bivši šef Misije Srbije pri Evropskoj uniji u Briselu.

Za ljubitelje ulične umetnosti Francuski kulturni centar je pripremio pravu poslasticu, a Beogradu i Beograđanima lep i vredan poklon. U Beogradu i Novom Sadu gostuje francuski umetnik Žilijen De Kazabjanka. On će predstaviti svoju street art instalaciju "Outings project". O čemu je reč reći će nam An Loren Vigorou , kulturni ataše Francuskog instituta u Srbiji.

"Dan za limuNadu” je akcija koju Centar za integraciju mladih i Svratište za decu organizuju već treću godinu za redom. Ideja akcije je da svi lokali koji se uključe, prihod od prodate limunade toga dana doniraju Svratištu za decu. O ovoj akciji u Novom danu razgovaramo sa Jasnom Bratičević, koordinatorkom Svratišta za decu sa ulice Beograd.

Snežana Radojičić je cikloputnica i autorka nekoliko putopisnih romana. Svojim biciklom do sada je uspela da stigne do najneverovatnijih i najnepristupačnijih mesta na planeti. Osim što u tome uživa i piše putopise, ona se trudi da njena vožnja ima i viši cilj. O akciji koju priprema za Novi dan Snežana govori iz Kirgistana.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.