U Nišu prezentacija studija i stipendija za Centralnoevropski univerzitet u Beču

Izvor: Megafon.co, 10.Jan.2020, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu prezentacija studija i stipendija za Centralnoevropski univerzitet u Beču

Centralnoevropski univerzitet (CEU) u Beču raspisao je Konkurs za upis na osnovne, master i doktorske studije sa stipendijom za školsku 2020/2021. godinu. Rok za prijavu je 30. januar 2020. godine.
Svi koji žele da saznaju više o procesu prijave, dostupnim programima i stipendijama, mogu da dođu na prezentaciju koja će biti održana u EU Info kutku u Nišu (Vožda Karađorđa 5) u petak, 17. januara, od 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << sati.
Iz organizacionih razloga i zbog ograničenog broja mesta, svi zainteresovani za prisustvo prezentaciji treba da se prijave na officenis@euinfo.rs ili telefonom na 018/254-461, najkasnije do 16. januara u 19 sati.
Centralnoevropski univerzitet Lociran u Beču, CEU okuplja studente iz više od 100 zemalja. Najveći broj primljenih studenata dobije neku vrstu stipendije. U prethodnoj školskoj godini neki vid finansijske podrške je dobilo više od 82% studenata.
Centralnoevropski univerzitet je stekao reputaciju prestižnog univerziteta koji neguje multinacionalno i multikulturalno okruženje. U 2017. godini zauzeo je 39. mesto na rang listi najboljih svetskih visokoškolskih institucija, kažu u EU info kutku.
Univerzitet je akreditovan u Sjedinjenim Američkim Državama, Austriji i u Mađarskoj. Nudi 48 multidisciplinarnih programa na 14 departmana za master i doktorske studije. Na CEU-u postoji i 20 istraživačkih centara i centara za inovacije. Oblasti izučavanja na ovom Univerzitetu su uglavnom u domenu društveno-humanističkih nauka.
Departmani Studenti mogu da se prijave za neki od programa na departmanu za političke nauke, međunarodne odnose, ekonomiju, prava, studije roda, nacionalizma i brojne druge. Na CEU-u postoje i dve škole: Poslovna škola (CEU Business School) i Škola javnih politika (School of Public Policy).

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.