Tereza Mej: Premijerka Velike Britanije podnosi ostavku u junu

Izvor: Danas, 24.Maj.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tereza Mej: Premijerka Velike Britanije podnosi ostavku u junu

BBCTereza Mej najavila je ostavku Tereza Mej podneće ostavku na mesto lidera Konzervativne partije 7. juna, čime će otvoriti vrata i izboru novog predsednika vlade Velike Britanije. U emotivnoj izjavi Mej je rekla da je „radila najbolje što je mogla“ kako bi njena politika bila u skladu sa rezultatima referenduma o izlasku iz Evropske unije. Članak Tereza Mej: Premijerka Velike Britanije podnosi ostavku u junu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tereza Mej podnosi ostavku u junu

Izvor: B92, 24.Maj.2019

Mej je rekla da će se uvek "duboko kajati" zbog toga što nije uspela da sprovede proces izlaska iz EU do kraja...Tereza Mej podneće ostavku na mesto lidera Konzervativne partije 7. juna, čime će otvoriti vrata i izboru novog predsednika vlade Velike Britanije...U emotivnoj izjavi Mej je rekla da...

Nastavak na B92...

Tereza Mej podnosi ostavku

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2019

Premijerka Velike Britanije Tereza Mej najavila je da će podneti ostavku...Mejova je izjavila da će otići sa mesta lidera Konzervativne partije 7. juna...Na ovaj potez su je primorali članove njene stranke, uključujući i članove vlade, nezadovoljni obnovljenim sporazumom sa Evropskom unijom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Boris Džonson: Vreme je da se sprovede Bregzit

Izvor: Danas, 24.Maj.2019

Glavni kandidat da nasledi britansku premijerku Terezu Mej na čelu Konzervativne stranke Boris Džonson ocenio je u reakciji na njenu današnju ostavku da je sada "vreme da se sprovede Bregzit". Članak Boris Džonson: Vreme je da se sprovede Bregzit se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.