TS: Pogoršanje neispunjenog plana za borbu protiv korupcije

Izvor: Danas, 11.Feb.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TS: Pogoršanje neispunjenog plana za borbu protiv korupcije

Transparentnost – Srbija ukazalo je da nacrt revidiranog Akcionog plana za Poglavlje 23 pregovora Srbije i EU, koji je trenutno na javnoj raspravi, ne donosi rešenje ni za jedan problem zbog kojeg je dosadašnja realizacija ovog plana do sada bila neuspešna. Članak TS: Pogoršanje neispunjenog plana za borbu protiv korupcije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pogoršanje neispunjenog plana za borbu protiv korupcije

Izvor: EurActiv Srbija, 11.Feb.2019

Transparentnost – Srbija ukazuje da nacrt revidiranog Akcionog plana za Poglavlje 23 pregovora Srbije i EU, koji je trenutno na javnoj raspravi, ne donosi rešenje ni za jedan problem zbog kojeg je realizacija ovog plana do sada bila neuspešna.Akcioni plan za Poglavlje 23, pisan pre četiri godine...

Nastavak na EurActiv Srbija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.