Švajcarci podržali uvođenje ograničenja imigrantima

Izvor: Press, 09.Feb.2014, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarci podržali uvođenje ograničenja imigrantima

Za uvođenje ograničenja izjasnilo se 50,3 odsto glasača, preneo je Rojters.
Oni su podržali takozvanu inicijativu "Zaustavite masovnu imigraciju", navode agencije.
Švajcarska nije članica Evropske unije, ali je okružena zemaljama koje su članice Unije i pretežno održava trgovinske odnose sa tim 28-članim blokom.
Od 2007. godine 500.000 državljana država članica >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << EU uživa ista prava kao švajcarski državljani na tržištu rada u zemlji sa osam miliona stanovnika, što je deo sporazuma potpisanog između Berna i Brisela 1999. godine, posle petogodišnjih pregovora.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švajcarska: "Zaustavite masovnu imigraciju"

Izvor: NaDlanu.com, 09.Feb.2014

Švajcarci su danas podržali na referendumu uvođenje ograničenja za imigrante, javila je državna televizija...Za uvođenje ograničenja izjasnilo se 50,3 odsto glasača.Oni su podržali takozvanu inicijativu "Zaustavite masovnu imigraciju", navode agencije.Švajcarska nije članica Evropske unije,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.