Srbija spremna na koordinaciju u rješavanju pitanja migranata

Izvor: Cafe.ba, 08.Nov.2015, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija spremna na koordinaciju u rješavanju pitanja migranata

- Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nakon sastanka sa ministrom inostranih poslova Makedonije Nikolom Poposkim da je Srbija spremna da, u koordinaciji sa Skopljem i partnerima iz EU, nastavi rješavanje pitanja migranata.

Vučić i Poposki naglasili su važnost održavanja mira i stabilnosti u regionu i potvrdili da će dvije zemlje nastaviti da doprinose ostvarivanju tog cilja, saopšteno je iz Vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Srbije.

Oni su razgovarali o evropskim integracijama i saglasili se da će Srbija i Makedonija nastaviti da se međusobno podržavaju na evropskom putu, te da je unapređenje bilateralnih odnosa u svim oblastima od zajedničkog interesa.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.