Srbija se prijavila za IPA fondove za poljoprivredu

Izvor: NaDlanu.com, 25.Apr.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija se prijavila za IPA fondove za poljoprivredu

BEOGRAD, 25. aprila 2012. (Beta) - Srbija se prijavila za korišćenje pretpristupnih fondova EU za poljoprivredu, na šta je dobila pravo sticanjem statusa kandidata, izjavila je u sredu predstavnica Kancelarije za evropske integracije Daria Janjić.

BEOGRAD, 25. aprila 2012. (Beta) - Srbija se prijavila za korišćenje pretpristupnih fondova EU za poljoprivredu, na šta je dobila pravo sticanjem statusa kandidata, izjavila je u sredu predstavnica Kancelarije za evropske integracije Daria Janjić."Evropska komisija nam je za sada preliminarno odgovorila da postoji mogućnost da nam otvori komponentu (za ruralni razvoj) samo sa skromnijim obimom sredstava", rekla je Janjićeva na okruglom stolu o korišćenju fondova za poljoprivredu u Privrednoj komori Beograda.Konačni odgovor se čeka, a prvi poziv za korišćenje tog novca iz poljoprivrednog pretpristupnog fonda IPARD Srbija može da očekuje početkom 2014. godine, navela je ona.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.