Srbija pala za pet mesta na Duing biznis listi Svetske banke

Izvor: EurActiv Srbija, 31.Okt.2018, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija pala za pet mesta na Duing biznis listi Svetske banke

Srbija je na novoj Duing biznis (Doing Business) listi Svetske banke, na kojoj je rangirano 190 ekonomija, na 48. mestu po lakoći poslovanja, za pet mesta niže nego pre godinu dana, objavila je 31. oktobra Svetska banka. Prvi na listi je Novi Zeland, poslednja je Somalija a najbolje plasirane članice EU su Danska na trećem i Velika Britanija na devetom mestu gobalne liste.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Srbija pala za pet mesta na Duing biznis listi Svetske banke

Izvor: Beta, 31.Okt.2018

Srbija je na novoj Duing biznis (Doing Business) listi Svetske banke, na kojoj je rangirano 190 ekonomija, na 48. mestu po lakoći poslovanja, za pet mesta niže nego pre godinu dana, objavila je danas Svetska banka.Najbolje pozicionirana Srbija je po pribavljanju gradjevinskih dozvola, na 11. mestu,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.