Izvor: Blic, 17.Jan.2020, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef crnogorske diplomatije o spornom Zakonu: "Vodi se orkestrirana kampanja protiv nas sa elementima hibridnog ratovanja"

Ministar spoljnih poslova Srđan Darmanović tvrdi da su u, kako je rekao, orkestriranoj kamanji koja se vodi protiv Crne Gore prepoznati brojni elementi hibridnog ratovanja. Darmanović je to, uz posećanje na dešavanja tokom parlamentarnih izbora 2016. u Crnoj Gori, rekao na današnjem sastanku sa ambasadorima zemalja Evropske unije i NATO u Podgorici.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nakon što su videli da ne mogu protiv vernog naroda, Crnogorci brže-bolje pozvali upomoć NATO i EU

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2020

Razlog navodna "treća strana"..Ministar spoljnih poslova Srđan Darmanović tvrdi da su u "orkestriranoj kamanji" koja se vodi protiv Crne Gore prepoznati brojni elementi hibridnog ratovanja...Darmanović je to, uz posećanje na dešavanja tokom parlamentarnih izbora 2016. u Crnoj Gori, rekao na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.