Izvor: Beta OMS, 07.Avg.2014, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sberbank Srbija a.d. nije obuhvaćena sankcijama EU i SAD

Beograd, 07.08.2014. – Nakon uvođenja sankcija Sberbank Rusiji od strane EU, Sberbank Srbija izdaje saopštenje: Sberbank Europe AG, sa sedištem u Austriji, kao i njenih 9 članica u srednjoj i istočnoj Evropi, uključujući i Sberbank Srbiju, nisu obuhvaćene u SAD i EU listom sankcionisanih subjekata. Na osnovu potvrde Evropske komisije, Sberbank Europe AG i njene članice, ne podležu sankcijama EU i shodno tome nemaju ograničen pristup tržištima kapitala EU niti su ograničene u bilo kom drugom aspektu.

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sberbank Srbija nije obuhvaćena sankcijama EU i SAD

Izvor: Kamatica.com, 07.Avg.2014

Nakon uvođenja sankcija Sberbank Rusiji od strane EU, Sberbank Srbija je saopštila da Sberbank Europe AG, sa sedištem u Austriji, kao i njenih 9 članica u srednjoj i istočnoj Evropi, uključujući i Sberbank Srbiju, nisu obuhvaćene u SAD i EU listom sankcionisanih subjekata. ..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.