Saradnja sa EU od značaja za proces evrointegracija Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2022, 19:59

Saradnja sa EU od značaja za proces evrointegracija Srbije

Državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova Nemanja Starović primio je danas šefa Delegacije EU u Srbiji Emanuela Žiofrea, ambasadore Francuske i Češke, Pjera Košara i Tomaša Kuhtu i ambasadorku Švedske Aniku Ben David.

Na sastanku je razgovarano o procesu evropskih integracija Srbije, regionalnoj saradnji, kao i o aktuelnim međunarodnim pitanjima, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Kako se navodi, predstavljeni su glavni prioriteti aktuelnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predsedavanja Francuske Savetu EU, među kojima je posebna važnost data regionu zapadnog Balkana.

Sagovornici su zajednički konstatovali da je od velike važnosti nastavak saradnje po svim pitanjima od značaja za dalji proces evrointegracija Srbije, zaključuje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.