Izvor: Nezavisne Novine, 08.Apr.2016, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada i zvanično: Hrvatska blokirala Srbiju na putu ka EU

BRISEL - Radna grupa Evropske unije za proširenje završila je sastanak bez saglasnosti Hrvatske da Srbija otvori Poglavlje 23, potvrdila je Tanjugu šefica pregovaračkog tima Srbije Tanja Miščević.

Hrvatska predstavnica „nije imala instrukcije“, te je ta tačka skinuta sa dnevnog reda. Razgovori će biti nastavljeni naredne sedmice, rekla je Miščevićeva.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAMPA ZAGREBA Srbija za sada bez saglasnosti za otvaranje poglavlja 23

Izvor: Blic, 08.Apr.2016

Radna grupa Evropske unije za prošširenje završšila je danas sastanak bez saglasnosti Hrvatske da Srbija otvori poglavlje 23. Šefica pregovaračkog tima Srbije Tanja Miščević rekla je da hrvatska predstavnica na sastanku u Briselu "nije imala instrukcije", te da je ta tačka skinuta sa dnevnog...

Nastavak na Blic...

Hrvatska blokirala Srbiju na putu ka EU

Izvor: Radio 021, 08.Apr.2016

Radna grupa za proširenje Evropske unije završila je sastanak bez saglasnosti Hrvatske da Srbija otvori poglavlje 23...Holandija, kao predsedavajuća EU, saopštila je ranije da je spremna da organizuje otvaranje poglavlja 20. ili 21. juna...Hrvatska je neformalno stavila do znanja da od Srbije očekuje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.