SRBIJA OSTAJE NA EU PUTU, ALI... Završeni sastanci: Vučić razgovarao sa Bilčikom, Nemecom i Saracinom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2022, 12:18

"SRBIJA OSTAJE NA EU PUTU, ALI..." Završeni sastanci: Vučić razgovarao sa Bilčikom, Nemecom i Saracinom (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimirom Bilčikom, članom Delegacije Odbora Evropskog parlamenta za stabilizaciju i pridruživanje Evropskoj uniji Matjažom Nemecom i specijalnim izaslanikom Vlade Savezne Republike Nemačke za države Zapadnog Balkana Manuelom Saracinom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa Bilčikom i Nemecom: "Ostajemo na evropskom putu, ali kao suverena zemlja" FOTO

Izvor: B92, 30.Sep.2022

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa izvestiocem EP za Srbiju Vladimirom Bilčikom i članom Delegacije Odbora EP za pridruživanje EU Matjažom Nemecom..."Imao sam otvoren i iskren razgovor sa Vladimirom Bilčikom i Matjažom Nemecom o svim važnim i teškim pitanjima, oko kojih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.